Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Entourage trailer

Η ταινία Entourage θα φέρει για μία τελευταία φορά μαζί τους φίλους της πολυβραβευμένης κωμικής σειράς του HBO με τον ίδιο τίτλο, που έτρεξε από το 2004 μέχρι το 2011.



Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Maze Runner: The Scorch Trials

Η συνέχεια του Maze Runner βρίσκει τους πρωταγωνιστές έξω από τον λαβύρινθο, αυτή την φορά απέναντι σε νέες και πιο επικίνδυνες προκλήσεις.

Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

San Andreas trailer

Ο "Βράχος" Dwayne Johnson πρωταγωνιστεί σε ακόμη μία ταινία δράσης, υποδύοντας έναν πιλότο που θα κάνει τα πάντα για να σώσει την μοναχοκόρη του απο μία φυσική καταστροφή. Μία καταστροφή διαστάσεων ταινίας...Michael Bay!


Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Jurassic World trailer

Το Jurassic Park (1993) ηταν μια ταινία σταθμός για την χρήση υπολογιστών σε ταινίες. Με μία νέα σχετικά τεχνολογία στα χέρια τους, οι δημιουργοί καταφέραν να δώσουν ζωή σε παλαιολιθικά πλάσματα.

Τώρα, 22 χρόνια μετά, ο κόσμος αυτός ξαναγεννιέται στο τέταρτο κεφάλαιο της σειράς.

 


Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Minions trailer

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το τρίτο trailer των λατρεμένων -από όλους μας- Minions. Η ταινία θα παίρνει μέρος πριν απο το Despicable Me. Enjoy!


Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Steve Jobs trailer

Μόνο τρία χρόνια μετά την ταινία Jobs, είναι o Michael Fassbender αυτή τη φορά που φέτος τον Οκτώβριο θα ενσαρκώσει τον ρόλο του CEO της Apple.